Medencés, gyerekcentrikus családi otthon Érden.

Sík, csendes utcában, mintegy 1000 m2-es kertben található ez a nyolcszobás, családcentrikus ház. Az épület 2013-ban teljeskörű felújításon esett át, melynek során mind műszakilag, mind esztétikailag újjászületett.
A földszinten nappali, étkező, konyha, kamra, nagyméretű szülői háló gardróbbal, fürdővel, vendégszoba és egy további fürdő, a tetőtérben három napfényes háló, két fürdő, egy második nappali, az alagsorban pedig további két háló, zuhanyzós fürdő és egy kisebb tároló került kialakításra.
Az épület lakótere 290 m2, ezen kívül tartozik hozzá egy háromállásos garázs (kb. 80 m2), a gyönyörűen karbantartott kertben fűtött medence, kerti faház, kényelmes pihenőteraszok biztosítják a teljes kényelmet a napi feltöltődéshez.
Az épületben Vaillant kondenzációs kazán biztosítja a fűtést, napkollektor támogatja a melegvíz-ellátást, illetve napelem a villamosenergia-ellátást, fa nyílászárók, utcafront felé zsalúzia, vízlágyító, szintenként külön fűtésrendszer, oldalfali és mennyezeti légkondi két kültéri egységgel.
Nagyobb családok részére is ideális gyerekparadicsom, csendes környéken.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük